En annan musiksmak? Detta är en engångsföreteelse..

Sitter och lackar om naglarna samtidigt som jag kikar runt på olika hemsidor. Herregud, kunde man inte fått vara rik?  Jag vill klicka hem en massa nu med en gång men jag får gott och väl vänta tills den 25:e juli då lönen väl rullar in. :) En äkta shopoholic är vad jag är. Har ingen som helst koll på min ekonomi :) Det får bli årets utmaning att fixa den!

 

Hur som helst så när man går runt på jobbet så lyssnar man oftast på radion om dagarna och jag har fastnat för dessa otroliga låtar. Tove Styrke och Oskar Linnros. Det här är verkligen inte min typ av musik EGENTLIGEN men jag antar att man blivit hjärntvättad? Ja, för de bitarna går ju dygnet runt på radion så det måste vara så!

 

Kärvänliga Sandra delar gärna med sig och hjärntvättar er med, så njut!

 


Kroatien

Bjuder på tre bilder så länge. Har inte överfört bilderna till USB:t än från Matilda så..






Even the good can be a curse

Inne på sista arbetsveckan nu. 4 dagar kvar och sedan börjar mitt sommarlov! Hade dock gärna jobbat mycket mer. Jag har lite ångest över att jag kommer att ha så mycket tid i sommar faktiskt :S 7 veckors ledighet och vad gör man då..? Kalla mig konstig men jag längtar redan efter skolan.

 

Försökte mig på designen lite, vilket dock inte gick sådär jätte bra. Programmen fuckar sig så allt ligger inte rätt som det ska men det får ni ta. Jag fixar till det sedan under "semestern". Haha!

 



Well, well, well..

Här är det lika dött som i graven! Jag har egentligen en hel del bilder att ladda upp från både resan till Kroatien och sedan Kramfors Stadsfest som var i helgen men jag har dock inte haft något lust.. Varför, ja det kan vi ju ta en annan dag? Det känns bara som att det är rätt mycket motvind just nu men man försöker ju göra det bästa av situationen. :)

Bjuder på en låt som dunkades på förfesten i helgen i allafall, vilket jag också fastnade direkt för!




Och ja, jag ska göra något åt designen inom sin tid....

Sollefteå Crousing -10

Bjuder på lite bilder sen crousingen! Orkar dock inte ladda upp dem alla :) But, enjoy!

 



RSS 2.0