Dålig uppdatering, I KNOW!

En liiten, liiiten bloggtorka har ägt rum här förstår ni. Vi får väl se om jag kommer att lyckas vända den framöver då..


Well, det har väl inte hänt så mycket de senaste dagarna. Skolan rullar ju på i vanlig ordning och tänka sig att det bara är 6 veckor kvar till sommarlovet! Det går sjukt fort.

 

Jag kan ju i allafall tala om för er att nästa fredag är det dags för Trendshow! Nervös är man allt. Och imorgon har vi våran andra provsminkning inför den. Hoppas det kommer att gå bra!

Uuh.. nu babblar jag på om allt möjligt känner jag..

 

Såhär blev håret förresten! Eller ja, det är inte klart än. Det ska ljusas upp en gång till också. Just nu ---> blont med bruna slingor..

 


Morgonruffs

Godmorgon!
Sitter här nyvaken i badrocken och ska alldeles strax pallra mig vidare mot badrummet. Såhär kan man ju inte se ut! Håret står åt alla håll och ni kan ju föreställa er hur det ser ut? Cute, right! :')

Den här myslåten lyssnar jag på just nu:


Vad som händer & fötter till helgen

Yepp, i helgen blir jag hos pappsen! Känns som att det var länge sedan jag var där nu.. så de ska bli kul :) Blir lite fredagsmys, lite plugg och annat! 


Vad ska ni göra då?




@just nu




Såhär snygg är jag just nu! ;)
Undrar hur detta kommer att sluta...


Check this out!

Sandra har äntligen lyckats skaffa blogg nu efter många om och men! Det är nu det är dags för er kära bloggläsare att lägga till ett till bokmärke i era favoriter ;) Nämen ta och kolla in den i alla fall! Kommer bli as bra så snart hon kommit in i bloggandet! Hihi.

 

KLICKA HÄR


Orginal blondie

Well well well.. det blev inget av ikväll men jag får väl ta det imorgon istället. Och ja, för er som inte redan har listat ut det så ska jag bli blond igen! Inte platina utan ge det en mer naturlig touch. :) Känns som att man vill vara ljusare nu mot sommaren, och det är ju inte alls länge kvar dit ;)

 

 

Sometimes I feel so alone..


Morsning korsning!

Åh.. jag har en sån skööön sovmorgon idag med. Okej, har sovmorgon 4 dagar i veckan så att jag har det idag med var väl inte just någon större nyhet.

I alla fall så ikväll kommer det att ske något. Vad det är kan ni få luska på en stund. För nu ska jag hoppa in i duschen och sedan fixa mig lite innan jag åker. See ya!

Föresten!

Jag och Evelina har stooora planer inför fredagen den 23:e..

Kan ni gissa vad det är? ;)

 


Ännu en dag..

Hallå!
Kom ganska precis nyss hem ifrån skolan. Hade en lugn dag idag, dvs. bara en lektion (vilket jag alltid har på måndagar. Tisdagar med för den delen!) Well well, lever man i lyx så gör man. Haha närå men.. i alla fall så fick jag en present idag! Den nya sommardoften från Escada - Marine Groove. Doftar så ljuvligt! Nu kommer man alltså att lukta extra gött framöver ;) Frukigt och fräscht. Tihi...



(min kamera är pajj btw så får duga med mobilbild för stunden..)

Hotell Kramm

Yes, oh yes.

Då var den första dagen av mässan avklarad och nu gör fossingarna ont vill jag lova! Jag har fått stå sedan 9 - 18 och ja, det känns ju. Därför har jag ägnat mig åt att ta hand om de små stackars fötterna under kvällen. Jag har skämt bort dem med lite fotbad, massage å grejer :)

 

Anyhow..

Nu har jag precis sminkat av mig och ska lägga mig i soffan och bara måå. Vi ska se om det kanske finns något sevärt på tvrutan ikväll. Ta hand om er, ciao!

 


Jag hade egentligen tänkt..

..underhålla er läsare med ett "det här visste ni inte om mig!" inlägg, men precis då jag blev klar med allt så fuckade det sig och ja, det blir alltså inget sånt idag!

Jag får väl helt enkelt ta och berätta lite om våran Stil & Hälsomässa som äger rum till helgen. Mia Törnblom kommer att komma dit och hålla en föreläsning för er som skulle vilja se henne. Annars så kommer ni att kunna kika runt bland ett gäng olika företag (RABATT PÅ PRODUKTERNA, KOM IHÅG DET!) också om ni vill det. Sedan har även årskurs 2: ansiktsmålning, fest/vardags makeup och dylikt. Det kan ju vara kul =)

Hotell Kramm
Fredag - 11:00 till 18:00
Lördag - 11:00 - 17:00




Sådär, då vet ni det. Nu tackar jag för mig och godnatt med er!


I don't wanna play the broken hearted girl

On repeat right now..

 

You're everything I thought you never were
And nothing like about you could've been
But still you lived inside of me
So tell me how is that

You're the only one I wish I could forget
The only one I loved and not forgive
And though you've break my heart
You're the only one

 


Det är ju tur att man lyssnar och lär..

Vanligtvis har jag körtkortsteori på måndagar men idag hade jag tydligen inte det. Jag och en till tjej satt och väntade och väntade utanför salen men ingen lärare! Vi gick också bort till datasalen för att dubbelkolla att vi inte skulle ha missat lektionen men där syntes ingen till.

 

Jag tog istället nästa buss hem och på den finner jag Alex (som också går i min körkortsgrupp) och han berättar att vi har ju inte nå mer teorilektioner. Tydligen hade läraren sagt det förra lektionen 8) Bra Sandra, bra att jag är uppmärksam och lyssnar på lektionerna! ;) Tihi..

 


Hos Juicy!

Sitter hos Juicyen nu och käkar iiiiiis. Så himla gott. Och imorgon ska man tillbaka till skolan igen, känns drygt. Men men, bara 8 veckor kvar nu och det går ju fort ;) Jaja nu ska vi fortsätta att äta lite is. Ciao


Vi fick för oss å snygga till oss lite igår. ;)



Och ja, just de ja!

 

Jag har kirrat ett sommarjobb i alla fall, ett 3 veckors arbete. Kan bli mer också om så skulle behövas men det tror jag dock inte. Jag är vilket som jätte tacksam att jag ens har ett! Fast man kan ju alltid hoppas på att man får ett till också..


Fejk it til' you make it


Fejk lasheEss.. looking good!

 

Haha ja, hur fejk är jag? Well.. jag har åtminstonde slutat med linserna, löspälsen och den fejkade brännan nu i alla fall. Men går någonting bort så måste man ju ersätta det med annat! ;) Haha närå, nu ljög jag. Ops..

 

 


Back in the days

Tänkte att jag skulle BJUDA er på några gamla kort. Känner man igen mig?

Herregud som man såg ut förut.. Tur att man förändras. THANK GOD!

 

Sommaren 09

 

Sommaren 04

 

Kryssning 06


2004

 

2007

 

Sommarnatt 2005

 

Sommaren 09

 

Nyår 08-09

 

2004

 

Kryssning 06

 

Höst 08

 

2005

 

2006

 

Nyklippt höst 08

 

Storsjöyran 09

 

Storsjöyran 09

Skumparty 08

Kramfors Stadsfest 09

 

Hullsta 08

 

Härnösands Stadsfest 09

 

Sommaren 2009


update@just nu

Hej, hallå!
Tänkte bara berätta att jag precis har slingat och klippt kussen =)  Så roligt att man får hålla på med sånt man tycker om. Ska även få fixa Emmsis hår i helgen då hon ska ut. Kul kul!

Kan ju också berätta att jag kanske, bara kanske, ska få göra en bruduppsättning till ett bröllop också! Hur kul är inte det? =D

Sådär, då vet ni det! ;) Intresseklubben antecknar..

Hos Juicyen idag!

Jaja, det blev stan idag med Juicy. Först satt vi inne café bakfickan. Juicy skulle ha en sallad för hon var så hungrig ;) Så går det när man slarvar med maten! Tss..

Tjaaa
och efter den lilla visiten där så gick vi vidare till Euro Sko där Juicy skulle ha ett par nya tygskor. Det blev en tur in på Anybody också för lite smått krimskrams. :)

Efter rundturen i den 'stora' staden Kramfors bar det av hemåt mot HG. Fjant, skratt å planerande, behöver jag säga nå mer? :)


Ibland är man ju blond..

Sikken tabbe jag har gjort. Det är ju inte Gaga utan Rihannas låt ju. Jaja, underhållande för er läsare då jag gör bort mig i allafall ;) Jag bryr mig inte, man måste ju bjuda på sig själv! Tycker ni inte också det?


Hur som helst: BRA SANDRA, KLANTIGT! =D


Hon har gjort det igen!

Som de Gaga fan jag är så måste jag ju lägga upp ännu en av hennes låtar. Sjukt braa är dom. Nu har hon gjort det igen. Den här låten är ju något som jag kommer att spela ett tag framöver i alla fall! ;)

 


Jag blev plötsligt så himla danssugen..

Streetdance verkar så kul! Och för att inte tala om hur snyggt det faktiskt är också! Ne, danssugen, de är vad jag är..





Aooutch

Sikket klantarsel man är..
BOKSTAVLIGEN TALAT!

Jag har nämligen lyckats att ramla ute och nu när snön har börjat tina bort så kommer ju de kära grusvägarna fram. Oavsett hur skönt det än är att kunna se dem igen så är det i alla fall aningen mindre härligt att ramla på det. Såret ligger precis nedan för rumpan och aj så ont de gör :( Det har varit svullet nu i två dagar men det börjar lägga sig lite nu.

Jaja, så går det när man är ett klantarsel!



Agerat frisörska

 

yä. Sitter i Kramfors än idag och umgås just nu med Matilda, Andreas och Tomas. Vi har bara tagit det lugnt, spelat kort, skrattat, varit ner på stan, färgat hår och en massa annat. Trevligt trevligt!

 

Ikväll har vi filmmaraton. MYSIGT. Gotta, filmer å kärt sällskap = supernajs! ;) Jaja, då vet ni att jag lever. Och ja, bjuder på ett par bilder sedan jag färgade på mupparna. :) Dock syns inte slingorna lika mycket på bilderna som de gör i verkligheten men de får ni ta ;)

 


ännu mera bilder!


Mysis

Sitter hemma hos Juicy och tare bara lugnt :) Det blir en tidig kväll ikväll. Har varit sedan 07:00 imorse så någon sömn har man ju inte precis fått.

Jag hoppas att det visas någon sevärt ikväll på tv:n.
Nu har man ju faktist tagit sig friheten och handlat hem lite gotta. Nångång ska man ju få unna sig nått gott!








Kvällens make

Var på maskerad igår med tjejerna som ni förstår och jag skulle föreställa en advokat. Dock vet jag inte om det gick igenom ;) I vilket fall som helst så hade jag kul! 

Gårdagens makeup. 
Körde på en liten bronzig sotning och sedan hade jag röda läppar till det.


Part two


Maskerad á la Elin


RSS 2.0