En dag med Joss!

Haha gud vad vi har garvat idag alltså! Vi bör ju ha arbetat så pass mycket med magmusklerna idag att vi nästan borde få en fin träningsvärk till imorgon. Haha nerå, jag skojar ju såklart bara! Men skrattat har vi och roligt som faen har det varit. Fast.. vi är ju som vi är..

Btw, ombytta roller. Joss som brunett och jag som blondin. Vad tycker ni?

 


Jag utan linser går inte ihop!

Äääntligen! Det var på tiden. Har fan tagit en mer än en vecka att "uppdatera" beställningen. Suck. Får hoppas att jag får de nya på måndag då!

Time for bed

Nu hoppar jag i säng tidigt för andra dagen i rad! Duktig va? Försöker bryta nattuggle-mönstret och sköta skolan lite bättre. Jag ska faktiskt ha fina betyg då jag går ut. Godnatt! Bjuder på en myslåt. Kan lyssna på den om och om igen..


GB-visit

For och besökte Gudlav Bilderskolan idag med Juicy! =) Besöket var för att jag skulle få återse min gamla klass och mina gamla lärare. Jag hade ju lovat dem under så lång tid att jag skulle komma och hälsa på! Det roliga var att många inte verkade känna igen mig! Så mycket kan man ju inte ha förändrats.. ;)

 

Jag: Hej!

Olle(kökslärarn): - Hej..?

Jag: Känner du inte igen mig? :)

 

*kommer närmare och tittar mig rakt in i ögonen..*


Olle(kökslärarn): - Ne?

Jag: Det är Sandra...?

 

*Tittar fortfarande förvirrat på mig*


Olle(kökslärarn): - Jaha, Sandra ja! Oj, jag kände ju inte igen dig!

 

HAHA, det var nästan läskigt! =D

 

Tokfia, har alltid kul med dig!

 

 

Det blev en lyckad dag i allafall. Träffade påv ovanligt många faktiskt. Jag antar att ibland känner man fler än man tror! ;)


"Jag är ingen man"

Har ni hört senaste nytt?
Om inte, check THIS out!




LIKA SOM BÄR

Jag råkar ha för vana att para ihop folk med olika kändisar. På något konstigt vis lyckas jag se någon liiiten likhet som gör att hela personen påminner mig om olika kändisar. Wierd, right?


Idag kom jag t.ex på att Agneta Sjödin faktiskt liknar Cobie Smulders lite grann. Visst håller ni med mig?








Lika som bäääär.




Likaså att Tyra Banks och Beyoncé Knowles påminner om varandra. Skulle nog kunna rabbla upp en hel rad olika men det orkar vi nog inte med ;)

Helgmys, CHECK!

Hej "allihopa" ;)

Sitter och funderar lite över vad som faktiskt händer i helgen och riktigt helt händelselös blir den ju inte :)

 

Idag körde jag bl.a gymmet direkt på morgonen. Det blev dock ett lugnt pass eftersom jag inte känner mig särskilt pigg och kry just nu. Tror faktiskt att jag håller på att bli sjuk. Lillasyster spydde nämligen natten som var och jag har haft en väldig huvudvärk idag. Hur som helst så avslutar jag denna fredagskväll i soffan med Let's Dance :)

 

Morgondagen däremot händer lite mer på. Sofie kommer nämligen hit och hälsar på och det var väl ett tag sen sist måste jag ju påstå =) Sedan fyller ju också Matilda 17 år så henne måste jag ju gratta! Efter allt ståhej under dagen blir jag hemma i lilla Frök.

 

 

En helt okej helg enligt mig! :)


Kommer att känna mig som mig själv igen! ;)

 

 

Alltsammans blir sammanlagt bara 851 :- but you know what they saaay: vill man vara fin får plånboken lida piiiiin! damn..

 


Ni trodde väl inte..

att jag lagt ner på bloggandet på riktigt? För då blir jag ju faktiskt  lite besviken på er! ;) Självklart är jag back on track igen..

RSS 2.0