Bäst musik just nu!

Snodde låt tipset från Jossis blogg ;) BRA MUSIK!




Morsning morsning!

Ny dag med nya tag.
Känner mig på mycket bättre humör än innan, allt är som bortblåst! ;) Nämen som jag läste på Emelies blogg "Glöm dina beskymmer, imorgon kommer nya!" That's right.

I vilket fall som helst så idag blir det till att skriva klart kostuppgiften så den är bortgjord. Kanske räkna lite matematik på det också. Skönt att det bara är en vecka kvar och sedan är det lov i en hel vecka!



Sitter förresten och funderar över vad man ska göra åt håret. Maybe try something new? Ja, en förändring skulle inte skada =) Blont blir det inte i alla fall!

Bad day, again?

Suck.. inte nog med att man faktiskt redan mår ursuselt och sedan sviker man bara gång på gång igen efter det också! Fy för att må såhär.

Jag klev upp runt 9 tiden och gjorde mig i ordning och efter det gick allt bara utför.. Runt 1 orkade jag inge mer, gick och la mig för att rensa tankarna en stund och låg där tills 17:30. Nu sitter jag här och mår jag nå bättre? Näe, verkligen inte.

Två "bad days" på rad. Snart måste det sluta! Suger ju musten ur en..

Cuz I had a bad day

Idag har verkligen inte varit min dag. Allt har bara blivit fel. Suck. Jag har varit så pass less att jag bara velat ställa mig rakt upp och ner och skrika ut allt vad jag kan. Nämen ni förstår vad jag menar, right? Tummen ner för det i alla fall men det gäller att ta nya tag och försöka göra det negativa till något positivt!

Hur som haver så har jag en jätte söt mor som pysslat om mig. Hon gjorde lite te åt mig och sedan har vi bara pratat lite. Mysigt. :)

Morgonpigg, javisst!

Morsning morsning!

Sitter och poppar  [KLICKA] medan jag väntar på bussen. Jag orkar inte göra mig i ordning idag eftersom jag bara två lektioner och sedan bär det ju av hemåt i alla fall så. Dessa härliga fredagar. Början på helgen och slutet på skolveckan. Såhär ser den ut idag:


Min sminkning på Evelina!


Som vanligt..

..går det inte en vecka utan att jag har den planerad till punkt och pricka! Man är väl lite utav ett kontrollfreak kanske? ;)  Närå jag skojar bara mer er. Brukar oftast inte planera något, tar det mer som det kommer. Bättre så. Eller vad tycker ni?

 

I alla fall så helgen har jag faktiskt planerad. På fredag åker jag nämligen till pappa och spenderar natten där. Det blir väl Let's Dance och bara lugnt fredagsmys. Får även se om man inte lyckas klämma in lite plugg där också, annars får det bli på söndagen. Sedan på lördag fyller ju Emlan år (TJUGO) så då ska man iväg och fira henne. Det ser jag fram emot! Var länge sedan vi umgicks nu..

 

 

Så ser det ut på ett ungefär :)

Hur ser eran helg ut?


Make-up drakmaskar

Som alla andra torsdagar så var vi i salongen idag och på planeringen var det dags att göra drakar! Jag sminkade Evelina och hon sminkade mig. :) Blev jätte nöjd även om sminkningen inte är något man vanligtvis bär ;)


Bjuder på några bilder av Evelinas sminkning på mig. Bilder på henne då jag sminkade kommer upp senare!

 


Haha hämnden är ljuuuv..

Jaa man har ju de i klassen som bombarerar en med bandybollar i ansiktet på idrotten också!

Jag nämner inga namn..... ;)


 


Bad update

Haha ja, jag har fått en del klagomål på min fina uppdatering som varit! ;) Slänger väl in ett inlägg bara för att göra er nöjda då, haha!


Hur som haver så i helgen blev det fest i Sollefteå med brudarna. Vi var nykter men det är ju lika kul det! =) Dock var det en rätt tråkig fest så kvällen blev bara okej men den kunde ha varit toppen. Var i allafall kul att vara med tjejerna istället för att sitta hemma framför tv:n.


Måste också berätta att vi som var nykter på festen var mer "party" än de som faktiskt festade den kvällen! ;) Jag och Emmali dansade bl.a till Bert - Älskade ängel. HAHA, ett måste se!

 

 

Bjuder på den enda bilden som faktiskt togs den kvällen.


Plugg plugg, film, mera plugg..

Morsning morsning!
Sitter och funderar på om inte jag ska ta och rensa garderoben idag och få det bortgjort. :) Sedan blir det bara en lugn dag idag. Ska bl.a ta tag i allt plugg och göra bort det så det är finito innan lovet ;) Och ikväll är det "Sweet home alabama" på tv:n 21:30. MÅSTE SES.
  • Grupparb. Design & Inredning
  • Träna inför Häsloprov
  • "Inköpslista" Trendshow
  • Renskriva Hälsokontrakt
  • Läsläxa inom Hälsa
  • Kost uppg.
Yes, jag har ju det jag gör ikväll! ;)

Det här lyssnar jag på just nu!


Anything that's worth having
Is sure enough worth fighting for
Quitting's out of the question
When it gets tough gotta fight some more


ON STAGE

 

The Afromans!

 

Lady Marmalade!

'

Och slutligen:

CHARLIE'S ANGELS!

'

 

Haha åh, våran klass är grym. Fler roliga stunder kommer ni att få vittna framöver ;)


Salongen!

Yes, torsdagar har vi bara HV då vi är i salongen hela dagen! :) Idag hade ju vi redov. på kändistemat och vi var "Afroman" fast i kvinnlig form ;) Var sjukt roligt då vi "uppträdde" inför klassen, haha. Har det filmat också så får väl se om man kanske bjuder på det sen då..

 

Gullegummorna, Evelina & Emmali. =)

 

Afro var det ja! Som alla glodde då man åt lunch ;)


Godmorgon!

Försov mig igen, som vanligt! (A) Blev nästan som sovmorgnar hela veckan då allstå ;) (har alla dagar utom torsdag egentligen)

Dags att pallra sig iväg och möta nästa buss och sedan blir det något i stil med detta:

 

Bjuder nog på några bilder sedan.. ;)


Min och Kissies namnsdag!




Yes jag kom ju på efter en gratulation att jag faktiskt har namnsdag idag! Haha, vet att jag har den 17:e feb men glömmer alltid bort det när det väl är :) Hur som helst så några gratulationer har jag fått och det är väl det som räknas. :)

Går och lägger mig nu ja. Godnatt!

Plugg, plugg, plugg..


Hallå där!
Sitter och poppar
musik samtidigt som jag letar runt efter lite fakta till ett grupparbete vi har. Måste ta en paus snart. Kommer trots allt att bli plugg som gäller till helgen också men nästa helg däremot, då händer det grejer ska ni veta! Det är nämligen så att Emelie fyller 20, haha gamling ;) Men det ska bli kul, det ser jag fram emot!

Btw, söta tofflor jag har, eller hur? :)


Kvällsligt


Sitter här nyduschad och lyssnar på lite mysmusik. Har lyckats skrapa ihop lite låtar som några kompisar har gjort. :) Det är vad jag kallar för mysmusik. Skulle egentligen ha bjudit på några "smakprov" på vad jag faktsikt sitter och lyssnar på just nu men jag vet inte om jag får lägga ut dem så därför får ni nöja er med den här rnb låten från Lazee:

 

Den duger rätt fint den med :)


HAHAHAHA



JAG TYCKER BARN ÄR SÖT.

Försenade bilder från HV - salongen

Bjuder på några kassa mobilbilder från förra veckans HV lektioner i salongen :) Vi hade "kändistema". Uppgiften var att plocka ut en grupp och försöka efterlikna dem så mycket som möjligt genom smink, hår och kläder, sedan skulle man uppträda inför klassen ;)

 

Här har vi den första (och enda) gruppen som redovisade den torsdagen. Som vi skrattade den lektionen! HAHA! =D Ni ser väl vilka de ska föreställa? ;)


Sandra, Josefin, Sofie & Tamim. :)

 

Rebecca blev nya Christina Aguilera. Mia var hennes "sminkös" och se så snyggt det blev! :)

 

Eller hur..? :)

 

Hon var dock mera rosa runt ögonen och ner efter kindbenen innan. Jag fotade när vi hade slutat för dagen så hon hade hunnit tvättat bort det.

 

Nu på torsdag är det våran tur att uppträda! Jag ska ge er en liten ledtråd på vad jag, Ewe & Emmali ska vara.. ;)



Magic egg, part 2

HAHA! Här kommer fortsättningen på det "magiska ägget" och...

 


Hur har eran..


..varit? Firade ni tillsammans med eran pojk- eller flickvän, familj eller vänner kanske? :) Själv så har jag bara varit hemma hela dan. Den har varit precis som vilken annan dag som helst. Brukar inte vara en sådan stor skillnad för mig ;) Men jag har i allafall "firat" den tillsammans med min familj och mina vänner.

 

Det är inte alla som får ett magiskt "kärleks-ägg" på alla <3 dag inte ;) Undra vad som ligger i...?
To be continued..

Plans

Hur ser veckan ut i stort? Tja, såhär ungefär. Lär väl ska plugga i veckan också skulle jag tro när jag ändå kommit igång så bra som jag gjort under helgen. :) Jag ska ju som sagt ha fina betyg vet ni. ;) Hur som helst så fredag och lördag är jag ganska öppen för förslag ifall något roligt skulle dyka upp!

Vad ska ni göra i veckan då?


Sova? Jatack!

Kom ganska precis nyss hem. Eller ja, 30 min hit eller dit ;)

Kan ni gissa vart jag har varit? Eller snarare hos vem jag har varit? :)

Näe det blir nog till att hoppa ner i snarklådan alldeles strax. Natti natti på er!

Dagens fråga

Kommer ni någonsin att få en seriös bild av hur jag egentligen är, här i bloggen?

Ja vad tror ni, kommer ni det?

KORVFINGERS!

(tillkom en ny kategori.)

HAHA, runda och korta fingrar! Finns det något hetare? JA!

Näe, diss för korvfingrar och tummen upp för långa, smala, snygga fingrar! ;)


HAHA GICK NI PÅ DEN?!

Nejnejnej, självklart festade jag inte igår. Gick ni på det? Isf, HAHhaha lättlurade aas! ;)

Jag satt hemma och pluggade i början av kvällen och sedan runt 11 tiden skrev Joel och frågade om inte jag ville följa med och titta till festen i Lunde, vilket jag gick med på! Han skulle vara fyllechaffis åt några som var där så.. Det fanns alltså en liten sanning i det hela. Vi åkte dit fast det blev nyktert ofc :) Kul å se hur alla betedde sig som och sådära. Träffade många kända ansiken också.
Och för er som inte visste det: man kan ha kul utan alkohol! ;)

Det blev fest igår!

For till Lunde där det vankades fest på Folketshus. Bilder kommer senare..



Kvällens outfit/face & hairlook.

One more thing for today..

 

Glömde bort å lägga in att jag  skulle klippa Joel idag! Vilket jag faktiskt redan har gjort! Tog dock ingen före- och efter bild men det blev bra i allafall. Är iofs redan rätt van att klippa han eftersom jag brukar få göra det :) Blev som vanligt kortare på sidorna och sedan toppa lite på resten.

 


I telefonen...

Sitter och surrar i telefon lite grann. Gått över en timme nu men det är ju långt ifrån rekordet ;) Alltid lika trevligt!

 

 

Ni vet vem..?


Bloggtips!



Lagt upp några bloggar jag läser åt er så ni som söker bloggar, det hittar ni här! Ta er in titt in till dessa nu. Har dock inte lagt upp alla jag följer än men det kommer.. så håll utkik!

Hur ser helgen ut?

Well.. jag har inte mycket inplanerat där inte. Har dock en hel del skolarbeten som måste göras. Det är ju alltid mycket nu de sista veckorna innan lovet. Så det ska jag pyssla med =) Sedan lär man ju pyssla om sig själv i samma veva och bara ta det lugnt. Längtar allra mest efter sovmorgonarna.. att få sova ut ordentligen, bara ligga och dra sig. Mmhh =)

 

Hur ser era planer ut inför helgen?


 


Sömnlös? Näe!


La mig runt 11 igår och ändå vaknade jag likt förjäves halv 4 imorse.. lyckades i allafall somna om i en timme!

Nu sitter jag här, poppar lite musik och sjunger med i väntan på bussen. Det är skriller som gäller även idag och igår lärde jag mig nästan att bromsa med stil ;) Så idag borde jag ju kunna det innan jag lämnar isen tycker ja.

Vi säger så. Kaatjiiiing!

En gång i tiden hade man vit, lång päls på huvve.


pinsamt läge



Alltså jag skäms så när jag ser sånt här! Det är så sjukt pinsamt. Videobloggar över huvudtaget. Är det bara jag som tycker att det här är pinsamt eller..?

Morgondagens idrottslektion..

 

Hahaha. Väldigt oseriös bild.

 

Men hur som helst så har vi skridskoåkning imorgon och ja, hur ska det sluta med min vrist som är lite illa däran? Fortsättning följer..


Sitter och funderar lite inför..

Hade tänkt göra något liknande med håret som tjejen har till vänster på min modell som är hon till höger. :) Jag hoppas bara att man lyckas inspireras till något riktigt fränt för det vore ju kul om man stack ut lite!


Sminket har jag ju kvar då och det är ju der som är den svårare delen för mig. Har dock lite funderingar kring den men inte riktigt bestämt mig än. Visar nog det med senare då det är spikat och klart! ;)

 

 

 


Vad jag gör när jag blir arg/frustrerad?


Suck också...

självklart missade man bussen imorse!

Det blev Elin..

..i lördags! Japp, jag och brudarna SNYGG gick till Elin och bilderna får nog tala för sig själva ;)

 

 

 


I like..

..music baby!

Föll för den här biten då jag först hörde den på Sofies blogg och ja, det här är väl vad som lyssnas på mest just nu :)

 

 


Update @ yesterday

Hej snyggingar!
Det blev Härnösand igår efter skolan med Jossi. Först när vi kom dit gick vi på donken och tjockade oss och sedan bar det av mot stan. Vi köpte enbart smink, typiskt oss eller hur? ;) Haha!

Hur som helst så
skulle vi ta 18:15 bussen hem men vi missuppfattade dock om vilken buss vi skulle ta så vi råkade missa den. SUCK! Vi fick i allafall vänta i 3h på busstation i väntan på nästa. Men vi hade kul ändå, hihi! :)

Men hörni...
håll med om att Härnösand måste vara känd för att ha snyggaste karlarna här omkring? ;) Oh lala..







Söt Jossi!


Jag köpte bl.a ett
nytt puder. Tänkte att jag skulle testa på ett nytt, lite mörkare eftersom jag faktiskt är brunare på kroppen än i ansiktet. Ringde och hörde med bruna och snygga Josefin i klassen och blev tipsad om detta från Max Factor! Och jag måste ju säga att det var ett bra köp!


RSS 2.0