Here comes the sun..

 

 

 

Har varit ute en tur med skotran idag i det fina vädret! =) Man måste ju passa på nu innan snön försvinner. Jag kan nog hålla med om att nog är det ju lite, ytterst lite, trist att den försvinner men å andra sidan så är ju sommaren varmt välkommen hos mig!


Efter skoterturen övningskörde jag lite, vi for och handla och hämtade brorsan hos pappsen. Och ja, nu sitter jag här mätt och belåten efter en sjuhelsikes god middag. Tacos blev det. Jag som har varit tacossugen hela veckan. Sikken tur jag hade då. =)

 

Btw, bjuder på en "dagens låt".

 

3Oh!3 - Don't trust me

 


It's time to confess..

..I'm a shopoholic! Mitt motto när lönen efter sommarjobbet rullat in brukar vara "shop til' ya drop" ;) Jag shoppar verkligen som fäään då jag väl har pengar, kanske kan vara därför jag så sällan har pengar? Hm, tål att tänkas på ;)

 

Sitter just nu och kikar på Nellys hemsida och föll för de här sakerna:

 

 

Högst upp på önskelistan just nu! Detaljer hörni, detaljer..

 

Ge mig sommar, ge mig sommarjobb, ge mig lön, so I can shop until I drop!


"Skoldagen"

 

 

(Joss var hemma från skolan för att hon är förkyld så hon sov alltså när jag ringde)


Too many great ideas

Nästa månad hade jag tänkt ändra "look" lite grann. Lizelott färgade ju sitt plantina blonda hår till en mer naturlig och varm champangeblond ton =) Skit läckert om ni frågar mig! Vilket också har inspirerat mig lite i vad jag skulle vilja göra med mitt..

 

Just nu känner jag sådan press på mig att ständigt vara brun vilket i länden är rätt jobbigt. Då känns det som att det skulle vara skönare att bli blond igen (som jag för övrigt faktiskt är, EGENTLIGEN) och sedan skippa de bruna ögonen och köra på blond och blåögd över sommaren. Har dock inte bestämt mig än. Jag har ju trots allt också funderingar på att göra det riktigt mörkbrunt med blåa ögon eller slinga håret och ha brunt med blonda slingor.

Gosh, vad svårt det är...

 

Grymt fin färg det här!

 


Lite mer om fredagen..

Fredagskvällen blev inte alls som planerat. Vi skulle ju vara med Emelie & Karro men så blev det inte. De drog istället på fest där vi inte fick komma in utan att höra av sig. Lite besviken på det blev man ju allt men jag och Juicy drog istället vidare till Sebastian och var där med Sandra och Elin. Riktigt trevligt även om vi bara satt och surrade! =) Har alltid kul med de tjejerna.

 

 

Efter en stund hos Sebastian så gick vi vidare mot Sylos och träffade där på några kända ansikten. Kvällen slutade med att vi, bara sådär spontant, åkte till Sollefteå med Johannes där det blev övernattning. Allt slutade väl tillslut och kvällen får betyget: GODKÄNT! ;)


Veckans planer

, yä, .
Imorgon börjar en ny skolvecka och man kommer ju då in i sina vanliga rutiner igen. Jag såg dock nu att jag hade gjort schemat lite fel!

De här tre veckorna innan påsklovet är nämligen inte alls som de brukar. På onsdag ska det också stå "APU" och på torsdag är jag LEDIG (wöööy) men det är väl egentligen bara det som skiljer sig =)

 


Hej, hej, hej

Ja, vad gör jag just nu? Det är söndag och jag har en svaaaag känsla av att lovet börjar lida mot sitt slut nu men vad gör väl det..? :) Vi går ju trots allt bara tre veckor till och sedan är det lov igen. Yepp, livet leker.

N
ämen snart är det ju sommar också. Värmen är på väg och bara av att se att asfalten är framme värmer en i hela kroppen. MYS!

Yes. Det var väl det jag hade på hjärtat.



Bjuder på denna låt. Melodin gör mig glad på nå vis :) Ciao!


strax gåååå



Sitter hos Juicy just nu. Vi ska alldeles strax gå ut å möta upp Emelie och Karro. Sedan får vi se vart de bär av ;) Jag bjuder i alla fall på en "kvällens outfit". Det blir en volangekjol, ett paljett tublinne och en jacka.

 

Bjuder också på ett par töntiga cambilder. Vi är ju som vi är =)







@Juicy

Sov hos Juicy inatt och vi körde stenhårt igår på gymmet! Efter 3 timmars hårt arbete där bar det av hem till Juicy där vi sedan satt och prata en massa skvaller ;) Alltid lika kul!


Nu ska vi ner på gymmet igen och köra hårdträning innan jag tar bussen hem. Cyaaa







Goddag! eller nått..

 


I'm getting a tattoo

Yes, nu har ja bestämt mig.

Jag ska tatuera mig! Det blir dock till hösten men vad gör det ;) Ger mig ju bara mer tid att lista ut exakt hur jag vill ha den. Jag ska i alla fall ha med texten "si le hace feliz" det vet jag. Som jag har funderat just nu så vill jag ha den texten i blommor som slingrar sig vid bäckenet. Vad tror ni? En flipp eller flopp?

 


Whattaa hell


Jag som skulle ta vara på lovet, sitter uppe vid den här tiden och ja, vad gör jag? Inte ett dugg! Vaknade redan vid 9 tiden och det känns ju lite surt med tanke på att jag har längtat så enormt efter att få sova ut.

Hur som haver så tänkte jag att jag skulle ta och göra någon nytta eftersom jag ändå är uppe nu så! Ska rensa lite grejer, städa och sådära. Ibland är jag duktig! :)

 

Bju på en mupp bild från i lördags.


Bäst musik just nu! ;)

I can make your bed rock


 

 

 

 


Bildbomb @ Lördagen


L.O.V.E is just another word I never learned to pronounce

 

Heey there!

Sitter och poppar bara bra musik som ni nog redan vet :) Just nu --->

3Oh!3 - Starstrukk

 


Utgång

Som ni förstår så blev det utgång igår. Först begav vi oss till Frånö folketshus där Robin hade hyrt lokal. Mycket folk, musik, dans och annat. Runt ett tiden drog jag och Juicy vidare in mot stan och in i tältet. Trevlans!


Nu tackar jag för mig och bjuder på några bilder innan vi for!



@Juicy


Hejhej!
Sitter hos Juicy efter många om och men. Haha närå men har haft fullt upp hela dagen. Fixat både hår och smink på 6 pers. Nu sitter jag äntligen i lugn och ro och väntar på att vi ska fara.






Jag, själv blev sminkad av Evelina :)


 

Kvällens naglar..? höhö..


I Salongen

Vi hade två "besökare" idag som var och kollade in hur vi har det här på Hv. Kanske två potentiella sökare? Tja, who knows.. Hur som helst så la vi kvällsmake-up och rouge idag i salongen. Sedan fick vi som ville öva inför Trendshowen göra det och jag tror att jag har kommit fram till hur min sminkning ska vara nu!

 

Evelina fick vara min modell idag igen ;) La lite blåa, turkosa, gröna och svarta skuggor, samt highlighter och en massa glitter. Sedan satte jag dit ett par lösögonfransar på det men ska nog även ha ett par underfransar också till showen tror jag.

 

 

 

Det var mer "blått" och glittrigt än vad det ser ut på bilderna.

 

Vad tror ni? Blir det en "okej" make för en Trendshow? I sure hope so. Blir ju bättre sedan när håret är stylat till sminkningen också ;)

OCH GISSA VAD SOM BÖRJAR IKVÄLL!

 

Ett måste se ;)


En ny look inför sommarn?

Satt och funderade här om dagen och kom fram till någon av dessa:

 

 

Naturligt blond med ljusbruna linser. Vilket innebär att jag slutar solar och blir en blekis. Eller..

 

 

Svart med gråa linser och stekarn is oooon!


Vad tycker ni? :)


RSS 2.0